Badrumsrenovering

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Vi utför allt från applicering av tätskiktssystem enligt BBV och plattsättning, montage av golvvärme till uppsättning av porslin och badrumsinredning. Vi hjälper dig även med mysig och praktisk ljussättning i badrum. Vi arbetar enligt gällande branschregler för tätskikt i våtutrymmen.
image
image

Köksrenovering

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Köket är husets hjärta men det är med hjärnan ett nytt kök bör planeras. Vi hjälper dig från start till slut dvs. från planering, design till samordning, montage och slutarbeten. Vi kan även tillhandahålla speciallösningar dvs. snickerier med icke standardmått.

Måleriarbeten

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.
image
image

Snickerier

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Oavsätt om du behöver ett platsbyggt hyllsystem eller ett nytt kök, har vi idéerna och hantverket för att leverera den ultimata lösningen. Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Fönsterrenovering

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Fönsterrenovering och renovering av träfönster har vi varit specialister på många år nu och vi är en av de kunnigaste på att renovera fönster i Stockholms län. Vi hjälper bostadsrättföreningar, byggbolag och statliga verk. Men även privatpersoner i villa eller radhus. För oss är det viktigt att alltid lämna ifrån oss ett arbete vi kan känna oss stolta över, och som du blir nöjd med.
image
image

Golvslipning

Med kvalité, professionalitet och service i fokus
Golvslipning är vår främsta specialitet, men vi utför även en rad andra arbeten med trägolv. Det kan handla om renovering och behandling med olja eller lack, men även andra former av golvservice. Våra erfarna medarbetare är både flexibla och noggranna. Vi lyssnar alltid noga på våra kunder för att ta reda på vilka önskemål de har och ser alltid till att det ska bli hög kvalitet och fin finish när vi genomför en golvslipning.

REFERENSER

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss

Moni&Luki Byggföretag har totalrenoverat vårt badrum. Ett mycket bra genomfört jobb och vi är helnöjda. Vi kommer att anlita Moni&Luki igen och rekommenderar dem å det varmaste.

image
Joachim O.

Sollentuuna, 2017

De byggde en altan med staket(som målades) och fällde in belysning. Detta gjordes med gott resultat och utfördes inom rimlig tid. Kontakten med företaget under projektets gång funkade bra.

image
Anders L.

Nacka, 2017

Jag har anlitat detta gäng ett par gånger och rekommenderat dem till alla jag känner som behövt hjälp med allt från målning och småsnickrande till köksrenovering... Mycket nöjd. De levererar enligt plan och är dessutom alltid trevliga att ha att göra med.

image
Helene M

Huddinge, 2016