Vem är vi?

Moni&Luki är ett företag med lång byggtradition

Vi är ett personligt byggföretag, som har sin egen filosofi och skiljer sig från den ”vanliga” byggfirman. Vi fokuserar på möjligheter och lösningar, istället för att se problem. Vi kan ansvara för en totallösning, från rivning till slutstädning. Vi står till ditt förfogande genom förslag vad gäller val av material, byggteknik, planlösningar mm. Vi strävar alltid efter att ha en god kontakt med vår/våra uppdragsgivare, det kommer du att märka redan vid vår första kontakt.

Vi har utfört en lång rad mindre och större projekt, både åt privatkunder så väl som företagare. Vi är mycket stolta över alla våra projekt samt de fina referenser vi har fått från våra kunder.

image
image
image
image


Vi har certifikat

Alla våra medarbetare samt samarbetspartners har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten, ett stort hjärta och engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!

image

Behöriga elektriker och rörmokare

I Moni&Luki Byggservice vi samarbetar med behöriga elektriker och rörmokare.

REFERENSER

Läs vad våra nöjda kunder säger om oss

Moni&Luki Byggföretag har totalrenoverat vårt badrum. Ett mycket bra genomfört jobb och vi är helnöjda. Vi kommer att anlita Moni&Luki igen och rekommenderar dem å det varmaste.

image
Joachim O.

Sollentuuna, 2017

De byggde en altan med staket(som målades) och fällde in belysning. Detta gjordes med gott resultat och utfördes inom rimlig tid. Kontakten med företaget under projektets gång funkade bra.

image
Anders L.

Nacka, 2017

Jag har anlitat detta gäng ett par gånger och rekommenderat dem till alla jag känner som behövt hjälp med allt från målning och småsnickrande till köksrenovering... Mycket nöjd. De levererar enligt plan och är dessutom alltid trevliga att ha att göra med.

image
Helene M

Huddinge, 2016